

به گزارش فولادوتوسعه؛ در جريان بازديد دكترخلفي، فرامرز مسعودي مشاور برنامهريزي و پژوهش و هماهنگكننده پروژه ايجاد آرشيو فني ديجيتال توضيجاتي پيرامون وضعيت پروژه و انواع اسناد فني موجود ارائه كرد و گفت: تقريباً 90 درصد مدارك موجود مربوط به طرحهاي توسعه فولاد مي باشد؛ كه متعلق به معاونت برنامهريزي و توسعه است.
وي اضافه كرد: اين اسناد با همكاري مديريت طرح و توسعه و كميسيون مناقصات شركت، در قالب 15 نوع مدرك فني شامل اسناد مناقصه، مطالعات امكانسنجي، طرحهاي جامع، گزارشهاي پيشرفت كار، صورتوضعيتها، مكاتبات، صورت جلسات و مانند آن دسته بندي شدهاند و “متاديتاي” آنها براساس استانداردهاي جهاني يونيمارك، كه مورد تائيد و تاكيد سازمان اسناد ملي است، به صورت اختصاصي از طرف پيمانكار براي آرشيو فني شركت ملي فولاد ايران طراحي و ايجاد شده است.
در اين بازديد همچنين كارشناسان شرکت پارسآذرخش(پیمانکار) گزارشي از روند پيشرفت كار و جداسازي انواع مدارك ارائه كردند و با ارائه آمار پيشرفت كار و فيلدهاي آرشيوي تعيين شده، نمونههايي از اسناد كار شده را به معاون سرمايه انساني و پشتيباني شركت و همراهان نشان دادند. آنها همچنين خاطرنشان ساختند با اختصاص فضا در سرور شركت ملي فولاد ايران، رايانه و كارتن بسته بندي، ميتوان به روند انجام پروژه سرعت بخشيد.
بنابه اين گزارش ؛ دكتر خلفي با تقدير از زحمات همكاران پروژه، تاكيد كرد موضوع دسترس پذير كردن انواع اسناد شركت مسئله محوري پروژه است، ليكن در ميان اسناد و مدارك موجود، برخي از آنها بايد از لحاظ سازماندهي در الويت قرار گيرند زيرا دسترسي به آنها فوريت بيشتري دارد.
وي در خصوص روند پيشرفت كار، خاطرنشان ساخت: برنامهريزي و هدايت پروژه بايد به گونهاي صورت پذيرد كه ظرف يك ماه آينده، بتوانيم يك ارائه با كيفيت از نسخه آرشيوي تحت وب طراحي شده براي شركت را شاهد باشيم.
معاون سرمايه انساني و پشتيباني شركت ملي فولاد ايران ؛در اين زمينه تاكيد كرد نسخه طراحي شده، هم از لحاظ گرافيكي و هم از لحاظ شيوههاي جستجو و بازيابي انواع مدارك، بايد در سطح بالايي از كيفيت قرار داشته و قابليت دسترسي به اسناد، خارج از محل شركت، با سطوح تعريف شده و حفظ محرمانگي ميسر باشد.
دكترخلفي؛ همچنين با اشاره به حجم زياد مدارك و انواع بايگانيها در شركت، ابراز اميدواري كرد به تدريج بايگانيهاي ديگر شركت هم سازماندهي شوند تا با استفاده از فناوريهاي ديجيتالسازي، ضمن فراهم كردن دسترسي به اسناد مطابق استانداردهاي روز دنيا، فضاهاي اشغال شده در شركت براي كاربريهاي ديگر آزاد شوند.
لازم به ذکر است پروژه ايجاد آرشيو فني ديجيتال شرکت ملی فولاد ایران، توسط واحد دیجیتالسازی شرکت پارسآذرخش در حال انجام است.
منبع: شرکت ملی فولاد ایران